Over ons:

Jarenlange ervaring

Sinds 2008 hebben wij met trots de salarisadministratie verzorgd voor onze gewaardeerde klanten, altijd vanuit ons vertrouwde administratiekantoor. In het afgelopen jaar hebben zowel JURR als de salarisadministratie aanzienlijke groei doorgemaakt, waardoor het tijd is voor een nieuwe stap.

In lijn met deze groei en om onze dienstverlening te optimaliseren, presenteren wij met enthousiasme ons afzonderlijke salarisbureau: JE Salarisbureau. Vanaf 1 januari 2023 zetten wij ons volledig in voor de verwerking van salarisadministraties en het verstrekken van deskundig advies op het gebied van personeelszaken.

Wij begrijpen het belang van een soepele overgang en willen u verzekeren dat onze dienstverlening onverminderd hoogwaardig en persoonlijk blijft. Onze toewijding aan kwaliteit en service staat centraal, en wij kijken uit naar de voortzetting van een succesvolle samenwerking.

Onze missie & visie

Missie:
Bij JE Salarisbureau streven we ernaar om de ruggegraat te zijn van elke organisatie door het verlichten van de lasten rondom salarisadministratie. Onze missie is om bedrijven te empoweren door hen te voorzien van naadloze, betrouwbare en deskundige salarisadministratiediensten. Door deze last over te nemen, stellen we ondernemingen in staat om te gedijen en zich volledig te concentreren op hun kerndoelen, terwijl wij zorgen voor het welzijn van hun personeel.

Visie:
Wij visualiseren een toekomst waarin elke onderneming, ongeacht de omvang, moeiteloos en efficiënt kan opereren dankzij geoptimaliseerde salarisadministratieprocessen. JE Salarisbureau streeft naar innovatie in personeelsbeheer en wil een betrouwbare partner zijn die organisaties begeleidt naar groei en succes. Onze visie is gebaseerd op het creëren van een samenwerkingsomgeving waarin zowel werkgevers als werknemers kunnen floreren, ondersteund door de kwaliteit en toewijding die kenmerkend zijn voor JE Salarisbureau.

Krachtige software

Bij JE Salarisbureau gaan we verder dan standaardoplossingen door gebruik te maken van geavanceerde, krachtige softwarepartners. In nauwe samenwerking met toonaangevende technologieleveranciers kunnen we uw salarisadministratie ondersteunen met de meest geavanceerde en betrouwbare tools in de branche. Onze softwarepartners bieden geautomatiseerde processen, foutloze berekeningen en een intuïtieve gebruikerservaring, waardoor we streven naar een verhoogde efficiëntie en u volledige controle geven over uw salarisadministratie. Bij JE Salarisbureau geloven we in het benutten van technologische vooruitgang om uw bedrijf te versterken, en onze samenwerking met vooraanstaande softwareleveranciers is een tastbare belichaming van die overtuiging. Met JE Salarisbureau kunt u rekenen op de technologische kracht van de beste software in de branche.

Uw partner in salarisadministratie

Onze klanten: